Det siger Lena Hartmanns klienter

Jeg har haft min 3 uger gammel søn til behandling hos Lena, for udfordringer med tarmene.

Allerede under behandlingen, oplevede vi en mere rolig dreng. Efter vores første behandling, var han hjulpet godt i gang med tarmene, og havde færre anstrengelser ved afføring. 

Lena gav igennem behandlingen og efterfølgende, en god gennemgang af kroppens forbundethed igennem de zoner vi kunne arbejde videre på derhjemme.

Jeg kan varmt anbefale hende.

Y. Shange, 01/03 2024

For år tilbage fik jeg problemer med ryggen med tiltagende smerte og fik foretaget en CT scanning. Der viste sig at være stærkt nedslidning af brusken i rygsøjlen. Da opperation blev frarådet af lægerne fik jeg ordineret smertestillende medicin.

Efter en periode med piller hvor min tilstand ikke blev forbedret fravalgte jeg medicinen. Til erstatning har jeg søgte forskellige alternative behandlere og modtager i øjeblikket behandling af Lena Hartmann for led og muskelsmerter i lænd og ben.

Behandling består af massage, laserbehandling og zoneterapi.

Min tilstand er blevet stabiliseret og har en god lindrende virkning. Som yderlig gevinst tager jeg ikke smertelindrende medicin og undgår bivirkninger af dette.

Per, 08/09 2016

Jeg havde en del år lidt af birkepollenallergi og besluttede mig til at prøve zoneterapi, frem for medicin, da jeg havde hørt det måske kunne hjælpe.

Lena meldte med det samme ud, der var en stor sandsynlighed for det kunne, men det var ikke alle der var modtagelige for behandling. Jeg har siden behandlingens start kun været tilfreds. Jeg mærker næsten ikke til allergien mere og mine fødder ”trænger” når der er gået et stykke tid, det er vanedannende. Jeg kan kun varmt anbefale Lena.

Hanne Hansen, 06/01 2017

Jeg har fået zoneterapi og massage hos Lena ad flere omgange.

Lena får mine varmeste anbefalinger. Hun har nærmest magiske hænder, der både kan arbejde blidt og hårdt/dybt alt efter behov. Man behøver i princippet ikke sige, hvor i kroppen, man har problemer, for det mærker hun tydeligt selv. Hos Lena er der en dejlig atmosfære og lyse og rare omgivelser. Hun er meget kyndig og har desuden en super behagelig personlighed.

Rikke, 04/10 2016

Hej Lena

Jeg vil sige en stor tak for mine behandlinger hos dig.
 
Til jul fik jeg et gavekort af min svigerinde - der også går til behandling hos dig -, og hun opfordrede mig til, at jeg skulle prøve en behandling i din klinik.
 
Jeg har desværre en depression, som jeg får nervemedicin til om natten.De virker, så jeg får sovet og til dagen fik jeg noget mod depression, som jeg ikke syntes hjalp. 
 
Så har jeg så her på klinikken fået samtaler med Lena og fået zoneterapi samt nogle af Bachs blomsterremedier med 7 forskellige slags blandet efter Lenas vurdering. Disse blomsterremedier - der tages efter behov - virker rigtig godt så som f.eks. hvis der kommer noget negativt til mig, så hjælper dråberne mig. 
 
Jeg startede den 24. januar 2019 og har nu været der 6 gange og føler og mærker, jeg har det meget bedre nu.
 

Hanne

Book din session i dag og få åbnet op for dit flow, din tillid, din selvtillid, din tryghed og din nydelse.

Trænger du til en behandling eller ønsker du at høre mere?