Øre akupunktur i Sorø

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre mennesker med mine behandlinger – nu også for ørebørn  ❤

Jeg har de sidste 2 dage været til landsmøde i Middelfart sammen med zoneterapi kollegaer fra hele landet.

Ørelæge og akupunktør Per Bennicke holdt et rigtig spændende foredrag om ørebørn bla., at synderne til øreproblemer er mælk, babysvøm, sukker, astma og allergi. Når han får ørebørn, opfordrer han til, at ørebarnet i 3 måneder skal undgå kemiske påvirkninger såsom mælkeprodukter, tobaksrøg og babysvøm.

Ørebarnet får en ny tid 3 måneder senere.

Med disse ændringer kan 50% af disse ørebørn undgå dræn i øret. Og hvis ørebarnet også får zoneterapi, er der 80%, der undgår dræn.

Klor og tobaksrøg giver irritation i næsesvælget og IKKE i øret men pga. en aflukning i og med, at det eustakiske rør er forsynet med samme slimhinde som i næsesvælget kan en irritationstilstand med hævelse af slimhinden i næsen ramme det eustakiske rørs slimhinde og det medfører så en aflukning. Derved vil trykudligningen i mellemøret ophæves, hvilket kan forårsage mellemørekatar.

Dræn i øret – selvom eller på trods af, at trommehinden er fin – medfører ar på trommehinden og det kan medføre nedsat hørelse.

Behandlingen af ørebørn med zoneterapi kan toppes op med enten nåle, øreakupressur, palperstav, laser eller elektronisk punktsøger. I behandlingen af børn op til 10 år bruger jeg ikke nåle. De aktiverede zoner/punkter sender signal til hjernen, at her skal kroppens selvhelbredende kræfter sættes ind for at afhjælpe problemet.

Effekt af min behandling kan være lindring af smerter, eller helt eller delvis smertefri ører  ❤

Øre akupunktur til ørebørn
Øreakupunktur er specielt velegnet til "ørebørn"

Trænger du til en behandling eller ønsker du at høre mere?